Konfirmationsläger Gamla Uppsala. Gruppbild på en av högarna nära Gamla Uppsala kyrka

Sommarkonfirmation med segling

Torsby pastorat

Startdatum 7 december 2022

Sista anmälningsdag 7 december 2022

Ta chansen att åka ut med en skuta, träffa nya människor, upptäcka nya saker om både dig själv och Gud. För att vara med behöver du inte tro på Gud eller kunna något om kristen tro.

Vi har väl alla tänk tankar som:

Hur ska man våga vara sig själv? Köra sitt eget race? Leva för dem man älskar? Aldrig stanna? Upptäcka världen? Hitta hem?

Det finns många frågor men inga färdiga svar i livet

Men att konfirmeras handlar inte bara om att diskutera. Det handlar också om att träffa nya kompisar och uppleva roliga och spännande saker tillsammans. Vi åker på läger, dramatiserar, skapar, sjunger och spelar och ofta tänder vi ljus och myser tillsammans.

För att vara med behöver du inte tro på Gud eller kunna något om kristen tro, du kan komma och bara prova på, se hur vi har det och se om det är något för dig

Marstrands kyrka

Kyrkogatan 23, Marstrand.

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag

12 februari, 6 & 7 mars, 21 maj och dagläger v 24-26.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 1 juli 2023.

Gemenskap Segling Kreativ

Sofia Grosshög