Konfirmationsläger Gamla Uppsala

Tannefors församling

Startdatum 11 september 2022

Sista anmälningsdag

Här är gruppen för dig som har ett stort hjärta för andra och gärna vill göra något extra för människor runt dig, både nära och långt bort. I många år har vi samlat in pengar till Hjärta till Hjärta och genom dem har vi hjälpt fattiga familjer och skolor i Lettland. Så häng på oss och hjälp till att göra världen till en bättre plats!

Gruppen träffas varannan eller var tredje söndag. Vi har inga övernattningar utan istället dagläger vid några tillfällen under året.

Tannefors kyrka

Augustbergsgatan 27, Linköping.

Söndag

Gruppen träffas varannan eller var tredje söndag och detta alternativ är utan övernattningar men vi har dagläger vid några tillfällen under året.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 27 maj 2023.

Uppstartsläger Gransnäs

Läger på Gransnäs ungdomsgård tillsammans med alla andra konfirmandgrupper i Linköping. Ingen övernattning (vi åker hem på fredagskvällen och tillbaka till Gransnäs på lördagen).

Diakoni Lägerfritt Välgörenhet

Anna Westerling