Fyra ungdomar i gymnasieålder sitter tillsammans på en trappa, pratar och skrattar.

Gymnasiekonfa

Stora Lundby-Östad pastorat

Startdatum 31 januari 2023

Sista anmälningsdag

Blev det inte av att du konfirmerade dig när du gick på högstadiet? Det är inte försent! Det här är en konfirmandgrupp för dig som är i gymnasieålder.

Den här gruppen kan du också hänga med i om du redan är konfirmerad men vill ha möjligheten att få gemenskapen, undervisningen, samtalen och läger en gång till. Du kommer inte att bli konfirmerad i en gudstjänst igen men allt annat kan du göra en gång till. Kanske har du frågor från förra gången du var med som du inte fått svar på ännu?

Stora Lundby församlingshem

Lundbyvägen 12, Gråbo.

Tisdag

Vi träffas på tisdagar kl 17–19 i församlingshemmet i Gråbo. Där inleder vi med att käka något tillsammans. Sedan tar vi tag i veckan ämne. Vi varvar input från prästen med samtal, gemenskap, musik, drama och andakt. Start: Tisdag 31 januari kl 17. Vi kör varje tisdag fram till 30 maj. Gruppen ses inte när det är skollov. Vi kommer också att åka på ett gemensamt läger. Datum för läger och för konfirmationen bestämmer vi tillsammans i gruppen.

0 kr för att delta. Läger ingår kostnadsfritt.

Gymnasiekonfirmation Gymnasie

Alexander Dahlquist