Konfirmander i Nyköpings församling konfirmeras i Alla Helgona kyrka.

Södertälje församling

Södertälje pastorat

Startdatum 13 november 2022

Sista anmälningsdag

Följ med på en resa genom tid och rum och livets alla frågor. Med hjälp av Frälsarkransen ska vi ta oss igenom alla frågor du kan komma att tänka på. Vi kommer självklart att leka tillsammans, pyssla, fika och samtala om bibeln. Finns Gud? Vår konfirmandtid tillsammans kommer att utgå från dig själv, vad du tycker är viktigt, dina frågor och svar, vi kommer också att fira gudstjänst tillsammans, utmana normer, få en inblick i vad det innebär att vara kristen idag, finns det några rätt eller fel?

Konfirmationstiden är också en möjlighet att lära känna nya människor och uppleva nya saker.

S:ta Ragnhildsgården

Mälaregatan 4, Södertälje.

Torsdag

Vi kommer att träffas varje torsdag i Ragnhildsgården i ungdomsrummet Franciskus med drop-in fika från 15:30 och sen 16:00 drar vi igång med dagens träff.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 28 maj 2023.

0 kr för att delta. Under konfirmationstiden kommer du att få en psalmbok och en bibel. All mat och fika under konfirmationstiden ingår.

Me, myself and Jesus!

2 mars 2023-5 mars 2023

Under de 3 dagar långa första lägret vi spenderar tillsammans kommer vi att, laga mat, pyssla, kolla film, äta popcorn och självklart prata om Jesus, läsa i bibeln och fira mässa tillsammans. Den sista natten kommer vi att ta våra liggunderlag och sovsäckar under armen för att bege oss ut på äventyr och sova på hemlig plats?! Det är också under det här lägret vi kommer att döpa dig som inte redan är döpt.

Mälaregatan 4,Södertälje.

Kristi flygare!

18 maj 2023-21 maj 2023

Vi kommer att vara på församlingens lägergård Alphyddan som ligger cirka 30 minuter från Södertälje utanför Nykvarn. Vi kommer att bada, paddla kanot, äta glass i stora lass och massa annat som hör läger till, självklart kommer vi att prata om Jesus och fira mässa tillsammans!

Bysta 40,Nykvarn.

Veckokonfirmation Södertälje Ragnhild