Konfirmander och andra ungdomar på Stiftsgården Stjärnholm april 2022

Göteborgs S:t Pauli församling

Startdatum 20 september 2022

Sista anmälningsdag 1 september 2022

Livet är ett äventyr med spännande frågor och mycket att upptäcka. Vi samlas till gemenskap, aktiviteter, samtal och utmaningar och på våren åker vi på en resa till Rom.

Vi samtalar och diskuterar om livets mening, om Gud och jag, om Kyrkan och om historiens mest spännande person – Jesus från Nasaret. Att lära sig mer om Bibeln och om vad det innebär att vara människa tillsammans med varandra och Gud är i sig ett äventyr. Några gånger under konfan drar vi också iväg på lite mer äventyrliga aktiviteter, där vi tillsammans får utmana våra gränser och vår samarbetsförmåga. På våren åker vi iväg på en resa till Rom innan det blir konfirmation i maj.

Ingen kostnad för konfirmationen.

Sankt Pauli kyrka och Sankt Pauligården

Mäster Johansgatan 1, Göteborg.

Tisdagar varje vecka kl 16.00-18.00

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 14 maj 2023.

Läger

Vi åker på ett läger under hösten 7-10 oktober 2022. Mer detaljer kommer när du anmält dig.

Äventyr Resa Rom

Marcus Waldemarson