Konfirmationsläger Gamla Uppsala

Romelanda pastorat

Startdatum 27 november 2022

Sista anmälningsdag 1 november 2022

Född 2008? Häng med på äventyr!

Nu är det dags för dig som är född 2008 (eller 2007 om du missade förra gången) att fundera på om du vill hänga med på en spännande och fantastiskt rolig resa genom att bli konfirmand!

Livet rusar ofta på. Skola, intressen, fritidsaktiviteter och mycket annat tar tid. Så när och var ska man hinna fundera på livets stora frågor? T.ex. Varför händer onda saker i världen? Vem är jag och vad vill jag bli i framtiden? Finns Gud?

Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Konfirmationstiden är ett väldigt bra tillfälle att få tid till att undersöka livets stora frågor på ett roligt och avslappnat sätt. Det är en möjlighet att få nya vänner, eller lära känna sina gamla lite bättre.

Förutom undervisning blir det även tid till läger, lek, musik, drama, gudstjänst och upplevelser.

Du behöver inte tro på Gud för att påbörja konfirmandtiden. Alla frågor och funderingar är tillåtna. Testa gärna – om du väljer att hoppa av vet du i alla fall lite mer om vad du tar ställning till.

För mer information, kontakta:

Peter Stenman, 0739-85 75 66

peter.stenman@svenskakyrkan.se

OBS! Om du hellre skulle vilja konfirmeras utan att åka på ett längre läger på sommaren får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Romelanda eller Kareby församlingshem/kyrka (konfaträffar) och Helsjöns folkhögskola (läger)

Oxelvägen 101, Romelanda.

* Uppstartsläger på Helsjöns folkhögskola 2-4 dec 2022 * Konfaträffar en fredagkväll i månaden under våren 2023 * Sommarläger 30:e juli - 9:e aug 2023 * Gudstjänster

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 12 augusti 2023.

Sommarkonfa

Peter Stenman