Konfirmationsläger Gamla Uppsala. Gruppbild på en av högarna nära Gamla Uppsala kyrka

Konfirmander Domsjö 2022-2023

Örnsköldsviks södra pastorat

Startdatum 27 september 2022

Sista anmälningsdag

Vad är egentligen viktigt?

Funderar du ibland på allt det där med livets mening? Vad kommer allt ifrån? Vänskap och kärlek? Godhet och ondska? Konfirmation handlar om tro, och den handlar om dig!

För kristen tro handlar om livet: om just dig, om allt och alla du bryr dig om och hur det är att vara människa här i vår värld.

Konfirmationen handlar också om en massa annat. Om skratt, lek och allvar, om samtal och Bibeln, om gamla vänner och nya vänner och om Jesus och andakter och gudstjänster. Och läger såklart!

#domsjokonfa

Vi ses direkt efter skolan på tisdagar och börjar alltid med ett gemensamt drop-in fika. Sen tar vi plats i sofforna och pratar om det som är viktigt.

Soffan är en bra plats att sjunka ner i för att prata om livet, Gud och kristen tro.

Vid varje träff har vi en andakt där vi tänder ljus och ber för oss själva och andra.

Här finns gott om plats för både skratt och allvar. Känn dig välkommen som du är med just dina tankar och erfarenheter.

Vi har ett läger redan på hösten där vi får lära känna varandra. På våren åker gruppen tillsammans med konfirmander från Nätra till äventyrsön Vässarö i Stockholms skärgård.

Domsjö kyrka

Bagges väg 10, Domsjö.

Tisdag

Drop in efter skolan för fika och häng. Gruppen startar kl 15:00 och slutar kl 17:00

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 11 juni 2023.

0 kr för att delta.

Höstläger

Sommarhemmet

GENESMON 220,Domsjö.

Vårläger

Äventyrsön Vässarö, Stockholms skärgård.

VÄSSARÖN 101,Gräsö.

Domsjö Tisdagskonfa Örnsköldsvik