Konfirmationsläger Gamla Uppsala

Örgryte församling

Startdatum 29 september 2022

Sista anmälningsdag 1 september 2022

Vem är Gud? Behöver vi Gud? Varför ska vi prata om Gud?

Som konfirmand i Örgryte får du möjligheten att utforska dig själv, upptäcka dina värderingar, dina livsfrågor och ditt värde som människa. Vi pratar om vad Gud och kristen tro kan få betyda i den moderna tid vi lever i. På vilket sätt kan du påverka det som händer omkring dig, både nära, men även långt borta? Har vi ett gemensamt ansvar för skapelsen och våra medmänniskor?

Genom samtal, värderingsövningar, lekar och andra aktiviteter uppmuntrar vi varandra att vara oss själva, respektera varandra och förstå värdet i att vi är alla olika men lika viktiga. Dina tankar och funderingar är värdefulla och du får vara med och utforma konfirmationstiden efter dina intressen!

Den här gruppen träffas varannan torsdag i Skårs kyrka. (Det finns också en grupp varannan onsdag i Örgryte församlingshem med samma tema.)

Skårs kyrka

Skårsgatan 93, Göteborg.

Varannan torsdag kl 17.00-19.15

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 27 maj 2023.

Läger

Läger 18-21 maj 2023. Mer information om lägret får du när du anmält dig till gruppen.

Vardagsgrupp

Amanda Cardmarker