Innebandy konfirmationsgrupp samlas i ring  för pepp. Träningströjor har Svenska kyrkan Mora församlings logo på ryggen

Innebandykonfirmation 2023

Mora församling

Startdatum 19 maj 2023

Sista anmälningsdag

förträff 19-21maj, läger 12-21 juni

För dig som brinner extra för innebandy och idrott. Förutom konfirmationspassen kommer vi självklart att spela en hel del innebandy, ha ”orgelmys”, vandra och bada. Du utmanas att bli den bästa versionen av dig själv som spelare och som människa. Lägret pågår i tio dygn. Det blir en ganska intensiv tid. Denna konfirmation har en kostnad på 4000kr som går till KAIS:s p.g.a. omkostnader för instruktörer och hallhyra.

Mora kyrka och Andreasgården, Mora,

Dalagatan 11, Mora.

Förträff 19-21/5, Innebandykonfirmation 12-21/6, Konfirmation 21/6 i Mora kyrka.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 21 juni 2023.

4000 kr för att delta. För KAIS Moras instruktörer och omkostnader Logi sovsal på Idre Fjäll Arena Mat (frukost, lunch, middag, kvällsfika) Träningskläder (strumpor, shorts, t-shirt) Säng, madrass, täcke och kudde

Innebandy

Karolina Pernling