Konfirmander och andra ungdomar på Stiftsgården Stjärnholm april 2022

Fosie församling

Startdatum 13 oktober 2024

Sista anmälningsdag 31 augusti 2024

Här träffar du nya människor och får chansen att prata om sånt som du tycker är viktigt, till exempel livet, döden, kärlek och mycket mer. Du får också fundera på din relation till Gud och till den kristna tron. Vi delar även gemenskapen och upplevelsen av att vara ett team. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av innebandy och klubba kan du låna på plats. På förmiddagarna tränar du med innebandytränare i Malmö FBC. På eftermiddagarna träffas vi i konfirmandgruppen och pratar om de stora frågorna som Gud, relationer och laganda. I anmälan kan du ange var och hur mycket du har spelat. Du får fundera över tro och tillsammans skapar vi minnen för livet. Och du! Du behöver inte tycka, se ut eller vara på ett speciellt sätt.

Kirsebergs Sporthall

Östra Fäladsgatan 60, Malmö.

Vi träffas på en julträff 8/12 2024, en påskträff 6/4 2025och på sommarträffar 30/6–3/7, 7/7–10/7 och 14/7–17/7 2025. Konfirmationstiden är ett dagläger i Malmö. Det finns möjlighet för övernattning och plats i sovsal eller att sova hemma. Alla måltider ingår. Minimum på 10 anmälda för övernattningsalternativ.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 19 juli 2025.

Malmö Innebandy

Mikael Ynghed