Fotbollskonfirmationsläger på Vårdnäs stiftsgård utanför Linköping, sommaren 2019.

Veckokonfa i Åsa

Ölmevalla församling

Startdatum 7 september 2022

Sista anmälningsdag 31 augusti 2022

Ett alternativ för dig som vill träffas regelbundet på en veckokväll. Traditionell konfa där vi fundera kring frågor om livet, kyrkan, Gud, Jesus, kärlek och annat som har med livet att göra.

Vi har lite uppstart och Kick off lördag den 3 september 16:00 i Ölmevalla kyrka. Mer info om dagen kommer.

Självklart är du välkommen till uppstarten även om du inte är anmäld. Det går bra att anmäla sig på plats.

S:t Lars kyrka

Stenviksvägen 13, Åsa.

Onsdag

Varannan onsdag mellan kl. 17:00-19:00 - Från 16:00 finns det fika på plats och möjlighet till lite häng innan vi drar igång.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 13 maj 2023.

Höstläger

Vi åker på läger till en lägergård från fredag 23 september till och med söndag den 25 september 2022.

Vårläger

Vi åker på läger till en lägergård från fredag 31 mars till och med söndag den 2 april 2023.

Veckokonfirmation Veckogrupp Veckokonfa

Malin Magnusson