Konfirmandläger på Stiftsgården i Rättvik sommaren 2019

Längbro församling

Startdatum 10 november 2022

Sista anmälningsdag

Kom och dansa dig igenom konfirmationen med Längbro församling och Knut Säborg Dansstudio! Under konfatiden med oss i Längbro har du möjlighet att lära dig mer om dig själv, hur det är att vara människa, om tro och kristendom och mycket mer. I januari åker vi på roligt läger till vår fina kurs-och konferensgård Solliden och under våren gör vi också en resa där vi går på musikal och givande studiebesök. Terminen avslutas i maj med konfirmation och en dansföreställning där flera olika dansstilar som t.ex. disco, pardans och konstnärliga stilar binds samman i en föreställning i Längbro kyrka! Du behöver inte ha någon dansbakgrund för att kunna vara med på Danskonfa.

Församlingshemmet

Församlingsvägen 2, Örebro.

Torsdag

Vi träffas torsdagar 18.00 - 20.00 November - december 2022 träffas vi i församlingshemmet. Januari - maj 2023 träffas vi på Knut Säborgs Dansstudio.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 3 juni 2023.

Vinterläger Solliden

Vi åker till Solliden för undervisning, roligheter och gemenskap.

Musikalresa under våren

Vi åker och tittar på musikal och inspireras tillsammans inför vår egen dansuppvisning.

Danskonfirmation Kreativ Rörelse

Therese Blixt