Kävlinge församling

Englandskonfirmation Eastbourne 2021 genom S.T.E resor

Vill du kombinera konfirmationen med språkresa där du lär dig mer engelska ?.

Då kan du åka till England och Eastbourne under tre veckor på sommarlovet, 19/6-9/7 eller 10/7-31/7.

Du som anmäler dig kallas till uppstartsträff under hösten.

Researrangör är S.T.E Study Tours Eastbourne

Kävlinge församling har inte hand om denna resa utan hänvisar frågor och anmälan till S.T.E resor eller kontaktperson Mats Andersson-Risberg tfn 0703-198094.

Här träffas vi

Träffar: , .

Träffas på veckodagar:

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag

Kostnad:

10190:-

I kostnaden ingår:

Grundpris för en person (efter clearingsavdrag från hemförsamlingen) är 10.190kr. I priset ingår resa med flyg och transfer till orten. Inackordering i särskilt utvalda familjer med tre mål mat om dagen. Undervisning och medföljande svensk fritidsledares tjänster. Utflykt till London där vi om ni önskar går på musikal på kvällen (kostnad tillkommer) och kartor. Avbeställnigsskydd: 300kr, är en frivillig kostnad som betalas med anmälningsavgift 1.200kr.

Mer information:

Mats Risberg