Snötäckta fjäll.

Katarina församling

Startdatum 12 januari 2023

Sista anmälningsdag 19 december 2022

Gruppen för dig som vill toppa din konfirmationsupplevelse med ett 7-dagars skidläger på påsklovet!

Välkommen till Katarinakonfa – Vinter! Den här alternativet är både för dig som älskar att åka skidor och dig som aldrig åkt men skulle vilja prova på, och samtidigt prata om livets stora frågor! Gruppen startar i januari och träffas på torsdagar i Allhelgonakyrkan. På påsklovet i april åker vi tillsammans upp till Åredalens Fjällgård där vi lever lägerliv och åker skidor på närliggande Trillevallen. Konfirmation sker i Katarina kyrka helgen därpå.

Att vara med i en konfirmationsgrupp är en chans att starta om, att få ställa de stora frågorna man inte alltid pratar om, tillsammans med nya människor som inte har förutfattade meningar om en. På veckoträffarna och på lägret pratar vi om livet och om vad kristendomen kan ha med oss att göra. Du får uttrycka dig utan att bli avbruten eller bedömd, och du kommer få använda dina tankar, känslor och händer - och du kommer få minnen för livet.

Du är välkommen att konfirmeras i Katarina även om du bor i en annan församling. Detta konfirmandalternativ är helt avgiftsfritt.

Allhelgonakyrkan

Helgalunden 9, Stockholm.

Allhelgonakyrkan 17.00-19.00

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 23 april 2023.

0 kr för att delta.

Läger