Konfirmationssatsning Du är viktig är framtagen av Linköpings stift. Får användas även av andra stift.

Tisdagskonfa 2022/2023

Huskvarna pastorat

Startdatum 11 september 2022

Sista anmälningsdag 31 augusti 2022

Följ med på en upptäcktsresa där du får utforska livets stora frågor och lära dig mer om andra och dig själv!

Konfatiden är en möjlighet att få fundera kring livet, Gud, dig själv och världen - på egen hand och tillsammans med andra, i skratt och allvar, på läger och hemma. Du kanske redan tror, tvekar eller helt enkelt bara är nyfiken - välkommen till konfa precis som du är!

Vi träffas varje tisdag kl. 16.00-18.30 (med drop-in efter skolan) i Huskvarna församlingsgård. På slutet av varje träff firar vi mässa i Huskvarna kyrka. Vi ses också några söndagar under året för att fira gudstjänst tillsammans.

Huskvarna församlingsgård

Alfred Dalinvägen 10, Huskvarna.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 6 maj 2023.

Läger

23-25/9 Ett lära-känna-läger där vi kommer leka lekar, äta, prata, äta, spela spel, äta, fira gudstjänst med mera.

Sjöeryd Tallnäs 1,Skillingaryd.

28-29/1 2023