Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019

Hjärnarp-Tåstarps församling

Startdatum 17 september 2022

Sista anmälningsdag 31 maj 2022

Livet är ett äventyr! Ibland galet och roligt och ibland tufft och sorgligt. #AdventureKonfa23 blir en upptäcktsresa som vi gör tillsammans genom att utmana oss själva och som grupp genom att våga testa roliga, tuffa och kanske nya saker som tex paddling, cykling, klättring, båtturer, vandring och skidåkning (lite beroende på väder och vind).

Vi kommer att prata om livsfrågor och kristen tro. Vi kommer att höra Bibelns berättelser och se hur de hänger ihop med vårt liv idag. Det kommer även att bli busiga lekar, spännande äventyr, skapande, tävlingar, sång, utflykter och läger.

Hjärnarps församlingsgård

Allegårdsvägen 10, Hjärnarp.

Tisdag och söndag

Vi träffas ca en tisdag mellan kl 14-16, och en söndag i månaden. Det blir även några träffar på andra helger och ev på någon lovdag.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 3 juni 2023.

0 kr för att delta.

Kick-off

Vi startar upp med en "lärakänna"-helg. Vi träffas hela lördagen och sedan deltar alla i välkomnandes gudstjänst i Hjärnarps kyrka kl 10.00 på söndagen 25/9. Efter gudstjänsten hålls ett infomöte tillsammans med konfirmander och minst varsin vårdnadshavare.

Allegårdsvägen 10,Hjärnarp.

Läger

Vi kommer att ha ett läger under Kristi Himmelfärdshelgen och där kommer vi att åka på äventyr samt öva inför konfirmationen.

Äventyr Äventyrskonfirmation Frälsarkransen