Konfirmationsläger Gamla Uppsala

Härlanda församling

Startdatum 2 oktober 2022

Sista anmälningsdag 1 september 2022

I Härlanda får du chansen och möjligheten att bygga ihop din egen konfirmandtid efter dig och ditt liv. Vilka intressen har du och när kan och vill du träffas får du själv vara med och bestämma. Tillsammans skapar vi den bästa konfirmandtiden!

Konfan innehåller 10 gemensamma träffar där du kommer att kunna välja mellan vardag eller helg. Därutöver tillkommer temaaktiviteter, gudstjänster - och läger såklart.

Här kan du anmäla dig till Mitt egna val-KONFA, där du och dina kompisar möjlighet att själva välja ett tema för er konfirmandtid. Ni behöver vara ungefär fem personer. Skicka först in en intresseanmälan så får du möjlighet att komplettera med önskemål på tema sedan.

---

Härlanda erbjuder också också Göteborgs-KONFA och Mat&Bak-KONFA som du kan läsa mer om här på webben.

Härlanda kyrka

Härlandavägen 23, Göteborg.

Vi träffas en gång i månaden. Du kommer att kunna välja mellan att träffas på vardagar eller helg. Mer information får du när du anmält dig.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 27 maj 2023.

Läger

28 april 2023-1 maj 2023

Vi åker på läger valborgshelgen 2023. Mer information om lägret får du när du anmält dig.

Valfritt Helg Vardagsgrupp

Sofia Stensby