Någon knådar en deg i en bunke.

Mat&Bak-KONFA

Härlanda församling

Startdatum 2 oktober 2022

Sista anmälningsdag 1 september 2022

I Härlanda får du chansen och möjligheten att bygga ihop din egen konfirmandtid efter dig och ditt liv. Vilka intressen har du och när kan och vill du träffas får du själv vara med och bestämma. Tillsammans skapar vi den bästa konfirmandtiden!

Konfan innehåller 10 gemensamma träffar där du kommer att kunna välja mellan vardag eller helg. Därutöver tillkommer temaaktiviteter, gudstjänster - och läger såklart.

Här kan du anmäla dig till Mat&Bak-KONFA där vi lagar mat och bakar oss genom konfirmandtiden (fyllt med massa andra roliga saker såklart).

---

Förutom Mat&Bak-KONFA erbjuder Härlanda också Göteborgs-KONFA samt Mitt egna val-KONFA där det senare innebär att du och dina kompisar (minst 5 personer) själva kan välja tema för er konfirmandtid.

Härlanda kyrka

Härlandavägen 23, Göteborg.

Vi träffas en gång i månaden. Du kommer att kunna välja mellan att träffas på vardagar eller helg. Mer information får du när du anmält dig.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 27 maj 2023.

Läger

28 april 2023-1 maj 2023

Vi åker på läger valborgshelgen 2023. Mer information får du när du anmält dig.

Matlagning Bakning Helg

Sofia Stensby