Konfirmander i Nyköpings församling konfirmeras i Alla Helgona kyrka.

Göteborgs-KONFA

Härlanda församling

Startdatum 2 oktober 2022

Sista anmälningsdag 1 september 2022

I Härlanda får du chansen och möjligheten att bygga ihop din egen konfirmandtid efter dig och ditt liv. Vilka intressen har du och när kan och vill du träffas får du själv vara med och bestämma. Tillsammans skapar vi den bästa konfirmandtiden!

Konfan innehåller 10 gemensamma träffar där du kommer att kunna välja mellan vardag eller helg. Därutöver tillkommer temaaktiviteter, gudstjänster - och läger såklart.

Här kan du anmäla dig till Göteborgs-KONFA där vi upptäcker staden vi bor i, får veta lite om dess historia, nutid och framtid. Självklart går vi på Liseberg och gör andra utflykter!

---

Förutom Göteborgs-KONFA erbjuder Härlanda också Mat&Bak-KONFA samt Mitt egna val-KONFA där det senare innebär att du och dina kompisar (minst 5 personer) själva kan välja tema för er konfirmandtid.

Härlanda kyrka

Härlandavägen 23, Göteborg.

Vi träffas en gång i månaden. Du kommer att kunna välja mellan att träffas på vardagar eller helg. Mer information får du när du anmält dig.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 27 maj 2023.

Läger

28 april 2023-1 maj 2023

Vi åker på läger över valborgshelgen 2023. Mer information om lägret får du när du anmält dig.

Göteborg Helg Vardagsgrupp

Sofia Stensby