Konfirmationssatsning Du är viktig är framtagen av Linköpings stift. Får användas även av andra stift.

Veckoläsning med resa till Krakow

Häljarps församling

Startdatum 9 oktober 2022

Sista anmälningsdag 15 augusti 2022

Mitt i där livet förändras. Där finns tiden som konfirmand. Med hjälp av bland annat musik, film, samtal, skapande och bibel utforskar vi livets stora utmanande frågor tillsammans. Livet måste levas för för att begripas. Tillsammans provtänker i och tänker om. Växa Tro

På hösten drar vi iväg på ett första läger under vecka 41 år 2022. Samt lägerresa under vecka 6 år 2023.

Häljarps församlingsgård

Väpplingvägen 2, Häljarp.

Tisdag

Vi träffas i huvudsak i Häljarps församlingsgård men även i Asmundtorps kyrka och församlingsgård. Schema får ni när vi startar. Start för träffarna är 15.30 till ca 17:30.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 6 maj 2023.

Resa Krakow/Polen veck 6

Vi ska bland annat besöka Auschwits, Massa av äventyr väntar på denna resa. Vi hoppas kunna åka torsdagen i vecka 6 och det kan vi först veta om konfirmanderna får ledigt på fredagen. Sedan kommer vi hem på söndagen.

Läger vecka 41

Vi åker till Åsljungagården där för att lära känna varandra och ha kul. Vi åker på fredagen efter skolan slutat på fredag.

Ånhultsvägen 31,Åsljunga.

Krakow Utlandsresa Äventyr