Sommarkonfirmander på Stiftsgården Stjärnholm 15/6-4/7 2020

Habo församling

Startdatum 28 augusti 2022

Sista anmälningsdag 25 augusti 2022

Konfirmationen i Svenska kyrkan i Habo, Gustav Adolf och Brandstorps församlingar innehåller många spännande saker. Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. Helt enkelt det som är viktigt för dig. Under konfirmationstiden får du testa att ta på dig ett par ”kristna glasögon” och se dig omkring med ”kristna ögon”. Vad tror du att du skulle se? Skulle du upptäcka något nytt omkring dig? Kanske inuti dig? Se gamla grejer på ett nytt sätt? Många blir förvånade.

Under en konfirmandträff kan allt hända.... Men oftast har vi ett tema för dagen som vi presenterar och utforskar på alla möjliga sätt. Genom lek, övningar, samtal, tävlingar, samarbetsmetoder med mera utmanar vi oss själva och varandra. Konfirmationen rymmer allt mellan himmel och jord. Det blir ett härligt, intressant och roligt år. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Mer information och anmälan

Kyrkans hus, Habo

Kapellgatan 32, Habo.

Vi träffas i Kyrkans hus/S:t Johannes kyrka på onsdagar kl. 14.30-16.30 eller torsdagar kl. 15.30-17.30. Vi erbjuder två grupper, för att du ska kunna välja vilken dag som passar dig bäst; onsdagar eller torsdagar. Om din situation förändras under året har du möjlighet att byta dag/grupp i samråd med ledarna.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 27 maj 2023.

Vardagskonfirmation Habo

Monica Kilefors