Konfirmandläger på Stiftsgården i Rättvik sommaren 2019

Gustav Vasa församling

Startdatum 23 april 2023

Sista anmälningsdag 31 mars 2023

Vår vackra lägergård Marielund på Ekerö ger oss optimala möjligheter för bad, lek, vandra, umgås vid lägerelden och många andra aktiviteter. Här får du möjlighet att lära känna nya vänner, dela tankar och funderingar om livet och vad tro kan innebära.

Vi ska göra minsta möjliga påverkan på miljön. Gården ligger långt fram i arbete med miljöfrågor och vi vill ha ett lågt koldioxidutsläpp för hela vår konfirmandtid.

Förutom allt det vanliga i konfirmation funderar vi extra på hur vi kan ta hand om vår värld och se hoppfullt på framtiden.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!

Gustaf Vasa kyrka

Karlbergsvägen 5, Stockholm.

Vi träffas i eller kring Gustaf Vasa kyrka tre söndagar under våren 2023 innan vi åker på läger. Dessa träffar är: 23 april 14 maj 4 juni

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 13 augusti 2023.

Läger

Att åka på läger är en fantastisk upplevelse och ger unika möjligheter till att lära känna varann. Dagarna fylls av samtal, fika, lek, bad, musik och mycket mer.

Stiftsgårdsvägen 21,Ekerö.

Minkonfasthlm Miljö Sommarläger