Ungdomar studerar utsikten från skidbacken. Vinter

Vinter Åre 2023

Gottfridsbergs församling

Startdatum 21 september 2022

Sista anmälningsdag

Du som gillar att åka skidor, eller snowboard, eller bara vill testa på det, ska hänga med oss till fantastiska Åre på sportlovet! Under resten av året ses vi i Ansgarskyrkan. Du kommer att få lära känna en församling där det händer mycket – och du som vill får chansen att testa allt från att vara söndagsskolledare, eller ordna kyrkfika till att vara ljudtekniker vid gudstjänsten. Gruppen träffas två onsdagar i månaden, 16:30-18:30, och en söndag per månad, ca 11:00-15:00.

På sportlovet åter vi på vinterläger på Hållandsgården i Åre.

Ansgarskyrkan

Hjälmgatan 17, Linköping.

Onsdag och söndag

Gruppen träffas två onsdagar i månaden, 16:30-18:30, och en söndag per månad, ca 11:00-15:00. På onsdagarna träffas gruppen själva och dyker ner i dagens tema. Söndagsträffarna inleds med att vi firar gudstjänst ihop med resten av församlingen, och efter kyrkfikat ses vi på egen hand i gruppen.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 27 maj 2023.

Uppstartsläger på Gransnäs

Läger på Gransnäs ungdomsgård tillsammans med alla andra konfirmandgrupper i Linköping.

Resa till Åre

På sportlovet, v8, åker vi på vinterläger till Hållandsgården i Åre. Skidåkning, utflykter och vintermys i Åre.

Skidor Läger Åre

Susanne Eriksson