En person i blåvitrandig tröja och svart hatt gör ett hjärta med händerna på en utomhusteater.

Sommarkonfirmation med teater- och musikinriktning 2023

Gärsnäs församling

Startdatum 19 juni 2023

Sista anmälningsdag 1 juni 2023

På sommarkonfa får du möjlighet att spela teater, sjunga, spela instrument och ha roligt tillsammans i en härlig grupp!

Utöver detta ska vi naturligtvis prata om allt det där vi också gör när det är konfirmationsläger: Vad är kristen tro? Kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. Vi kommer prata om livet, framtid, kärlek, relationer, vänskap och mycket annat! Du får en chans att ta på dig ett par ”kristna glasögon”, och tillsammans upptäcker vi världen runtomkring genom dem.

Du behöver inte redan kunna spela teater eller sjunga, men det är viktigt att du är öppen för att testa och lära dig det!

På höstlovet, efter konfirmationen, erbjuds alla konfirmander boende i Gärsnäs församling en gemensam ungdomsresa till Berlin.

Hammenhögs församlingshem

Ystadsvägen 29, Hammenhög.

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag

Konfirmationstiden är veckorna 25-27 2023. Vecka 25 är det fyra dagar i Hammenhög, vecka 26 är vi på läger fyra dagar, och vecka 27 är vi i Hammenhög igen under fyra dagar. Konfirmationen är den 9/7 kl. 11:00 i Östra Tommarps kyrka.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 9 juli 2023.

Läger

3 juli 2023-6 juli 2023

Lägret blir någonstans i Skåne.

Sommarkonfa Teater Musik

Henrik Esping