Svenska kyrkan under OS i London 2012. Evensong Southwark Cathedral.

Englandskonfirmation Eastbourne 2022

Gärsnäs församling

Startdatum 18 juni 2022

Sista anmälningsdag

Kombinera konfirmationstiden med en härlig vistelse på Englands sydkust – Eastbourne, en av Englands pärlor!

Åk med oss tre veckor på sommarlovet på kombinerad språk- och konfirmationsresa och upplev gemenskap, bad i Engelska kanalen, grillparty på stranden, besök i London och mycket annat.

Konfirmation sker direkt efter hemkomst i någon av Österlens vackra kyrkor.

Sommaren 2022 erbjuder vi två konfirmationsresor till Eastbourne, 18/6 - 8/7 eller 9/7 - 29/7.

På höstlovet, efter konfirmationen, erbjuds alla konfirmander boende i Gärsnäs församling en gemensam återträffsresa till Berlin.

Researrangör är S.T.E. Study Tours Eastbourne som har samarbetsavtal med Gärsnäs församling.

För mer information, gå in på Gärsnäs församlings hemsida: https://www.svenskakyrkan.se/garsnas/england

Eastbourne

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 10 juli 2022.

10350 kr för att delta. I priset ingår resa med flyg och transfer till orten. Inackordering i särskilt utvalda familjer med tre mål mat om dagen. Undervisning och medföljande svensk fritidsledares tjänster. Utflykt till London där vi om ni önskar går på musikal på kvällen (kostnad tillkommer) och kartor.

Utomlands England Eastbourne

Henrik Esping