Konfirmationssatsning Du är viktig är framtagen av Linköpings stift. Får användas även av andra stift.

Lägerkonfa 2022/2023

Frustuna församling

Startdatum 6 september 2022

Sista anmälningsdag 30 september 2022

Den här gruppen träffas varannan vecka och kommer åka på läger tillsammans. En lägerhelg under hösten och ett längre läger under påsklovet.

Under konfirmandtiden utforskar vi kristen tro och olika livsfrågor som tar sin utgångspunkt i ditt liv. När du väljer att konfirmera dig ger du dig möjlighet att utforska dig själv, vad du tror på och en chans att testa dina åsikter och värderingar tillsammans med vuxna och andra tonåringar.

KICK-OFF

Tisdag den 7 juni kl 18.00 – 20.00 är du välkommen till Frustuna kyrka på kick-off. Vi berättar om vad konfirmation är, du kan ställa frågor och träffa både unga och vuxna ledare. Vi bjuder på korv och fika. Kom ensam, med en kompis, ett syskon eller en vuxen.

Mer information och anmälan

Tingshuset

Tingshusgatan 12, Gnesta.

Tisdag

Vi träffas i Tingshuset varannan tisdag klockan 16.00 – 18.30. Startar den 6:e september.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 27 maj 2023.

Frälsarkransen Gnesta Läger

Ida Fransson