Konfirmationssatsning Du är viktig är framtagen av Linköpings stift. Får användas även av andra stift.

Hemmakonfa 2022/2023

Frustuna församling

Startdatum 13 september 2022

Sista anmälningsdag 30 september 2022

Hemmakonfa-gruppen träffas varannan vecka och är en mindre grupp (max fem ungdomar) där vi har möjlighet att forma träffarna utifrån de behov som finns i gruppen. Gruppen kommer inte ha något läger, kanske bestämmer vi oss för att ha någon övernattning

tillsammans.

Under konfirmandtiden utforskar vi kristen tro och olika livsfrågor som tar sin utgångspunkt i ditt liv. När du väljer att konfirmera dig ger du dig möjlighet att utforska dig själv, vad du tror på och en chans att testa dina åsikter och värderingar tillsammans med vuxna och andra tonåringar.

KICK-OFF

Tisdag den 7 juni kl 18.00 – 20.00 är du välkommen till Frustuna kyrka på kick-off. Vi berättar om vad konfirmation är, du kan ställa frågor och träffa både unga och vuxna ledare. Vi bjuder på korv och fika. Kom ensam, med en kompis, ett syskon eller en vuxen.

Mer information och anmälan

Tingshuset

Tingshusgatan 12, Gnesta.

Tisdag

Vi träffas i Tingshuset varannan tisdag klockan 16.00 – 17.30. Startar den 13:e september.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 22 april 2023.

Frälsarkransen Gnesta Lägerfritt

Ida Fransson