Engelbrekts församling

Gotland Sommar 2021

Sommarläger på Sudret, södra Gotland, på mysiga Ekegården är ett underbart sätt att börja sommarlovet! Vi badar i havet. Vi besöker under en dag medeltidsstaden Visby. Vi har grillkväll på stranden och vi delar liv i tio dagar. Vi delar dessutom fyra dagar hemma i Stockholm innan vi reser över till ön. Vi pratar tro och tvivel. Vi leker och diskuterar. Vi lär känna varandra och oss själva på ett nytt sätt. Detta alternativ är kostnadsfritt.

Östermalm Övre Öfvre Stureplan Östermalmstorg Vallhallavägen Karlavägen Engelbrekt

Här träffas vi

Träffar: Östermalmsgatan 20F, Stockholm.

Startgudstjänst med inskrivning söndag 1 Advent 29 november 2020. En lördagsträff för konfirmanderna och två söndagsträffar för konfirmander och vårdnadshavare under våren. Exakta datum hittar du på svenskakyrkan.se/engelbrekt. Dagträffar i Engelbrektskyrkan söndag 21 – onsdag 24 juni.

• Ekegården, Gotland:

Startdatum:

29 november 2020

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 11 juli 2021.

Mer information:

Lena Nordlander

Sista anmälningsdag: 1 november 2020.