Vinterkonfa på hemmaplan 2022-2023

Danderyds församling

Startdatum 6 oktober 2022

Sista anmälningsdag 18 september 2022

Detta är den perfekta gruppen för dig som är upptagen med annat på sommaren, men har tid under terminerna. Ett minne för livet!

Vinterkonfan innehåller inget långt sommarläger, istället träffas ni varannan onsdagskväll hemma i Danderyds kyrka. Varje träff börjar med att ni äter tillsammans och avslutas med en andakt. Gruppen brukar bli väldigt sammansvetsad eftersom ni träffas under en längre period. Någon gång under hösten åker ni på ett helgläger tillsammans, och på våren är det ytterligare ett helgläger. Gruppen leds av präst, pedagog och unga ledare, och innehållet är detsamma som i de andra grupperna.

Läs mer om konfirmation i Danderyds församling här:

svenskakyrkan.se/danderyd/konfirmation---ett-minne-for-livet

Församlingens Hus

Angantyrvägen 39, Danderyd.

Torsdag

Gruppen träffas varannan torsdag 17.00-20.00 under höst- och vårtermin. (OBS! Ej onsdagar. Ändrat dag från foldern.)

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 22 april 2023.

Helgläger höst

Vi åker tillsammans på ett helgläger under hösten för att lära känna varandra.

Helgläger vår

Efter att ha träffats och lärt känna varandra under ett halvår åker vi på ett avslutande helgläger tillsammans.

Hemmaplan Veckokonfa Vinterkonfa

Louise Almén