Sommarläger i Sankt Anna skärgård period 1 2023

Danderyds församling

Startdatum 3 december 2022

Sista anmälningsdag 18 september 2022

Bad, lägereld och nya vänner. Det här är lägret för dig som vill ha ett härligt sommarläger i skärgården. Ett minne för livet.

Under vårterminen 2023 träffas din grupp på hemmaplan en söndag i månaden. På sommarlägret bor vi på Stegeborgsgården, som ligger naturskönt på Vikbolandets södra strand, bara några timmar från Stockholm, med utsikt över Stegeborgs slottsruin och vackra Göta kanal.

Under sommarlägret utforskar vi de stora frågorna i livet i en fantastisk miljö som bara Sverige på sommaren kan erbjuda. Samtal om Gud, andlighet och döden blandas med bad från gården egna badstrand med brygga och badflotte, lekar på den stora gräsmattan och äventyr på gården och i närområdet. Kvällarna tillbringar vi ofta vid lägerelden på stranden vid Sankt Anna skärgård.

Logi: Vi bor i flerbäddsrum och äter i gårdens ekologiska restaurang.

Läs mer om konfirmation i Danderyds församling här:

svenskakyrkan.se/danderyd/konfirmation---ett-minne-for-livet

Danderyds kyrka

Angantyrvägen 41, Danderyd.

Gruppen träffas på hemmaplan en söndag i månaden december-maj.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 30 juli 2023.

8000 kr för att delta. I kostnaden ingår logi, resa, utflykter och mat på lägret, bibel och psalmbok. För den som har behov finns möjlighet att få ekonomiskt stöd.

Sommarläger i Sankt Anna skärgård

Mitt i sommarlovet åker vi på ett tio dagars läger till Stegeborgsgården i Sankt Anna skärgård.

Norrkrog 11,Vikbolandet.

Sommarläger Äventyr Bad