Sommarläger i Järvsö 2023

Danderyds församling

Startdatum 3 december 2022

Sista anmälningsdag 18 september 2022

Det här är lägret för dig som vill ha ett aktivt sommarläger fyllt med äventyr och ett minne för livet!

Under vårterminen 2023 träffas din grupp på hemmaplan en söndag i månaden. På sommarlägret bor vi på Helsingegården som ligger alldeles bredvid Järvsö alpin. Under lägret kommer vi testa flera olika äventyrsaktiviteter som mountainbike och klättring.

På sommarlägret utforskar vi de stora frågorna i livet i en fantastisk miljö som bara Sverige på sommaren kan erbjuda. Samtal om Gud, andlighet och döden blandas med lekar på den stora gräsmattan och äventyr på gården och i närområdet. Kvällarna tillbringar vi ofta vid lägerelden i den vackra Hälsingenaturen.

Logi: Vi bor i flerbäddsrum och äter i gårdens restaurang.

Läs mer om konfirmation i Danderyds församling här:

svenskakyrkan.se/danderyd/konfirmation---ett-minne-for-livet

Danderyds kyrka

Angantyrvägen 41, Danderyd.

Gruppen träffas på hemmaplan en söndag i månaden december-maj.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 2 juli 2023.

8000 kr för att delta. I kostnaden ingår logi, resa, utflykter och mat på lägret, bibel och psalmbok. För den som har behov finns möjlighet att få ekonomiskt stöd.

Sommarläger i Järvsö

I början av sommarlovet åker vi på ett tio dagars läger till Järvsö där gruppen även firar midsommar tillsammans.

HELSINGEGÅRDEN 6,Järvsö.

Sommarläger Äventyr