En konfirmand har ett halsband med ett kors runt halsen.

Berlinkonfa 2022/2023

Brösarp-Tranås församling

Startdatum 17 september 2022

Sista anmälningsdag 19 juni 2022

Konfirmation med en resa till Berlin och ett minne för livet! Under konfirmandtiden har du chansen att vara nyfiken på några av livets stora frågor och tillsammans får vi se vad vi hittar för svar. Vi träffas under hösten och våren och åker till Berlin i maj 2023.

Onslunda församlingshem

Lantmannavägen 38, Onslunda.

Lördag och söndag

Det är en grupp som har en uppstart i september och därefter träffas vi på olika tider och dagar enligt särskilt schema under höst- och vårterminen här på hemmaplan. Det är främst lördagar, söndagar och någon dag på skolloven. Vi träffas nästan alltid i Onslunda församlingshem.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 28 maj 2023.

Resa till Berlin

Huvudsyftet med resan är att besöka Sachsenhausen, som var koncentrationsläger under andra världskriget. Vi samtalar om människors lika värde, vårt uppdrag som kristna att älska vår nästa som oss själva och vad det får för konsekvenser i hur vi lever våra liv här idag. I resan ingår transport, boende, mat inklusive måltidsdryck och eventuella inträden till gemensamma aktiviteter. Resan till Berlin kommer bli ett minne för livet!

Berlinkonfa

Julia Cederholm