Konfirmandläger på Stiftsgården i Rättvik sommaren 2019

Botkyrka församling

Startdatum 12 oktober 2022

Sista anmälningsdag 11 oktober 2022

Läger, skratt, allvar, lek och en härlig gemenskap! Tillsammans lär vi oss mer om varandra, kyrkan och kristen tro. Vad du tycker och tänker spelar roll! Under konfirmandtiden kommer vi bland annat se på film, ha spännande samtal och göra samarbetsövningar.

På sportlovet 2023 åker vi på läger tillsammans med andra ungdomar från Tullinge. Lägret går av stapeln i Saxnäs som ligger norr om Vilhelmina i södra Lappland. Under dagarna åker vi skidor eller snowboard i närliggande Klimpfjäll. På kvällarna kommer vi ha gemensamma aktiviteter, snölekar, se på film och det finns chans att bada i badtunna utomhus i det vackra fjällandskapet. ”Ni måste pröva det här!”

Tullinge gård

Adler Salvius väg 2, Tullinge.

Onsdag

Vi träffas på Tullinge gård onsdagar udda veckor 16.30-19.00 med start 12 oktober 2022. Hemmaläger: fredag-söndag, 25-27 november 2022 Läger: vecka 9, 2023

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 16 april 2023.

0 kr för att delta.

Sportlovsläger i Saxnäs

På sportlovet vecka 9 2023 åker vi på läger i Saxnäs. Under dagarna åker vi skidor eller snowboard i närliggande Klimpfjäll. På kvällarna kommer vi ha gemensamma aktiviteter, snölekar, se på film och det finns chans att bada i badtunna utomhus i det vackra fjällandskapet.

Satsfjällsvägen 1,Marsfjäll.

Sportlovsläger Vinterkonfirmation Skidåkning