Konfirmationsläger Gamla Uppsala

Borås Gustav Adolfs församling

Startdatum 12 september 2022

Sista anmälningsdag 28 augusti 2022

Tänk dig en härlig solig dag vid sjön, en kanottur och bad, eller en krispig vinterdag med snö där vi lagar mat vid lägerelden och pratar om livet. Friluftskonfa träffas var tredje söndag utomhus på vår lägergård Bovik strax utanför Borås. Där hittar vi på intressanta saker som att laga mat på stormkök eller över öppen eld, vandra, paddla och mycket mer samtidigt som vi pratar om livet med de små och stora existentiella frågorna. På lägren sover vi inomhus, med möjlighet för den som villa att prova på att sova utomhus. Det som är viktigt är du och vi tillsammans, livet och tron, naturen och friluftsliv där alla kan vara med. Häng med och ha kul!

Kontaktperson: Rose Novenius, 033-179530,

rose.novenius@svenskakyrkan.se

Boviks lägergård Borås

Boviksvägen 19, Borås.

Söndag

Ungefär var tredje söndag på Boviks lägergård kl. 11:00-16:00. Start måndag 12/9 kl. 18:00 på Bovik för konfirmander och vårdnadshavare.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 27 maj 2023.

Läger

Läger på Bovik