Några personer med varsitt pärlarmband lägger sina händer på varandra i gräset.

Konfirmander 22 - 23

Björklinge församling

Startdatum 9 november 2022

Sista anmälningsdag

Som konfirmand får du fundera tillsammans med andra kring en massa olika saker: kärlek, Gud, Jesus, ondska, vad som är viktigt och ger mening, livet, relationer, när livet är öken, dopet, och mycket mer.

Att konfirmeras är att få veta mer om kristen tro och fundera på vad du själv tror. Du får en plats att växa på helt enkelt!

Kom och prova innan du bestämmer dig.

Under konfirmationstiden åker vi på två läger, en helg under vintern och en helg i slutet av sommaren, och så har vi en övernattning i Uppsalatrakten i början av konfirmandtiden.

9 september 2023 är det konfirmation.

Det kostar ingenting att vara med.

Välkommen med din anmälan så ses vi i november!

Björklinge församlingshem

Nybyvägen 2, Björklinge.

Onsdag

Vi träffas på onsdagar i Björklinge församlingshem. Fika serveras från 14:30 och sedan håller vi igång 15 – 17. Vid varje träff har vi ett tema som vi tar oss an med drama, samtal, lekar, värderingsövningar och mycket mer. Varje träff avslutar vi med andakt.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 9 september 2023.

Vinterläger

Sommarläger

Övernattning

18 november 2022-19 november 2022

Redan andra helgen av konfirmationsläsningen har vi lagt in en övernattning. Vi kommer att vara i Uppsalatrakten och fokusera på att alla i gruppen får lära känna varandra i det här sammanhanget. Vi kommer att sova på golv, så det kan vara bra att leta fram eller låna liggunderlag och sovsäck! Det blir samling i tid för middag på fredagen och sedan slutar vi strax innan lunchtid på lördagen.

Minna Robertsson

Skicka e-post till Minna Robertsson