Konfirmationsläger Gamla Uppsala

Linköpings Berga församling

Startdatum 18 september 2022

Sista anmälningsdag

Här är gruppen för dig som vill att din konfirmationstid verkligen ska bli ett minne för livet på flera sätt! Under året kommer vi testa på flera sporter och äventyr som du kanske aldrig gjort förut, allt från grottkrypning till curling.

Gruppen träffas en söndag i månaden under året och de tre första veckorna på sommarlovet. De två första veckorna på sommarlovet har vi dagsträffar och den tredje veckan åker vi på läger till Åre, där vi får testa på äventyr som inte går att göra i vår hemmamiljö.

Berga kyrka Linköping

Söderleden 46, Linköping.

Söndag

Gruppen träffas en söndag i månaden under året och de tre första veckorna på sommarlovet. De två första veckorna på sommarlovet har vi dagträffar och den tredje veckan åker vi på läger till Åre, där vi får testa på äventyr som inte går att göra i vår hemmamiljö.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 9 juli 2023.

Uppstartsläger på Gransnäs

Läger på Gransnäs ungdomsgård tillsammans med alla andra konfirmandgrupper i Linköping.

Läger på Hållandsgården i Åre

En spännande vecka i Åre där vi får testa på mer äventyr och sporter tillsammans!

Sport Äventyr Läger

Adam Samuelsson