Konfirmandläger på Stiftsgården i Rättvik sommaren 2019

Backa pastorat

Startdatum 20 november 2022

Sista anmälningsdag 3 november 2022

Du är inte ensam om att fundera över de stora frågorna. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfatiden handlar om Gud, livet och att tillhöra en gemenskap.

På våra konfaträffar och konfaläger varvar vi allvar och skoj, samtal och lek, aktivitet och vila. Vi pratar om allt som hör livet och döden till, sjunger och firar gudstjänst tillsammans. Vi tar reda på vad som står i Bibeln och hur det kan hänga ihop med vårt liv här i dag.

Glöstorpskyrkan

Tuve torg 1A, Göteborg.

Söndag

Vi träffas en söndag i månaden med start den 20 november samt ett helgläger i april. Dagläger i Glöstorpskyrkan 20, 21 och 22 juni kl. 10-15. Veckoläger på Sjöviksgården 26 juni - 2 juli och dagläger i Glöstorpskyrkan 5, 6 och 7 juli kl. 10-15.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 9 juli 2023.

0 kr för att delta.

Sommarkonfa Musik Livsfrågor