Konfirmationssatsning Du är viktig är framtagen av Linköpings stift. Får användas även av andra stift.

Onsdagsgrupp

Åtvids församling

Startdatum 11 september 2022

Sista anmälningsdag 7 september 2022

Vad är konfirmation egentligen?

På konfirmationen får du lära känna dig själv, nya kompisar och fundera över frågor som; finns Gud? Vad händer efter döden? Går det att tro på framtiden när det händer så mycket dåligt i världen?

Är konfirmation som att gå i skolan?

Nej, vi vill att konfirmationen ska vara en plats där du kan slappna av och vara dig själv. Där vi kan tänka tillsammans.

Vi börjar med drop-in fika och sen pratar vi om dagens ämne. Det kommer vi göra på många sätt, genom kreativa aktiviteter, samtal, övningar eller andra sätt som passar gruppen. På första träffen kommer du som konfirmand få vara med och bestämma vilka teman vi ska ta upp.

I slutet av konfirmandåret gör vi en resa någonstans i Europa tillsammans med de andra konfirmandgrupperna.

Åtvids församlingsgård

Kammarbovägen 1, Åtvidaberg.

Varannan onsdag. Drop-in från 14.30 Start kl. 15 Slut ca. 17.30

Utlandsresa