Konfirmationssatsning Du är viktig är framtagen av Linköpings stift. Får användas även av andra stift.

Höstkonfirmander/Speedkonfa

Åtvids församling

Startdatum 11 september 2022

Sista anmälningsdag 7 september 2022

Vad är konfirmation egentligen?

På konfirmationen får du lära känna dig själv, nya kompisar och fundera över frågor som; finns Gud? Vad händer efter döden? Går det att tro på framtiden när det händer så mycket dåligt i världen?

Har du många andra aktiviteter men vill konfirmera dig ändå?

Då är höstkonfirmander/speedkonfa något för dig! Vi träffas under hösten och konfirmeras redan i januari.

Är konfirmation som att gå i skolan?

Nej, vi vill att konfirmationen ska vara en plats där du kan slappna av och vara dig själv. Där vi kan tänka tillsammans.

Vi börjar med drop-in fika och sen pratar vi om dagens ämne. Det kommer vi göra på många sätt, genom kreativa aktiviteter, samtal, övningar eller andra sätt som passar gruppen. På första träffen kommer du som konfirmand få vara med och bestämma vilka teman vi ska ta upp.

I slutet av konfirmandåret gör vi en resa någonstans i Europa tillsammans med de andra konfirmandgrupperna.

Åtvids församlingsgård

Kammarbovägen 1, Åtvidaberg.

Varje tisdag drop-in fika från 15.30 Start 16.00 Slut ca. 17:30

Utlandsresa