Konfirmandläger på Stiftsgården i Rättvik sommaren 2019

Almby församling

Startdatum 11 september 2022

Sista anmälningsdag

När du är glad eller ledsen. När du tror eller tvivlar. I Mediakonfa får du uttrycka dina egna tankar och frågor om livet, döden, kärlek, tro, förlåtelse och – inte minst – vem du själv är, mitt i alltihop. Vi jobbar med musik, film, foto och skrivande och åker till kreativa Köpenhamn ihop.

Kanske brukar du ta bilder eller filma med mobilen? Kanske lyssnar du mycket på musik eller sjunger i duschen? Du kanske gillar att uttrycka dig genom att skriva? Förkunskaperna spelar ingen roll, alla är välkomna till Mediakonfa.

Almby Kyrka

Organistvägen 2, Örebro.

Söndag

Mediakonfa har konfirmandstart 11 september 2022 i Almby kyrka. Vi ses därefter ungefär en söndag i månaden, kl. 10.00–15.00. Vi inleder träffarna med att gå på gudstjänst och äter också lunch tillsammans. Under träffarna använder vi oss av musik, film, foto och skrivande när vi arbetar med frågor om tro och livet. Det kommer finnas möjlighet att prova på olika uttryckssätt, men också att välja något som du fördjupar dig i lite extra. Under hösten åker vi på läger på kursgården Solliden tillsammans med Fiskekonfa och i maj 2023 tar vi tåget till Köpenhamn för att uppleva en stad full av kreativa uttryck. 11/9 kl. 10.00–15.00 i Almby kyrka. Därefter ses vi en söndag i månaden. Vi inleder träffarna med att gå på gudstjänst och äter också lunch tillsammans.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 28 maj 2023.

Höstläger

Under hösten åker vi på läger på kursgården Solliden tillsammans med Fiskekonfa.

Resa till Köpenhamn

I maj 2023 tar vi tåget till Köpenhamn för att uppleva en stad full av kreativa uttryck.

Media Musik Skapande

Sara Björnmo