Konfirmationsläger Gamla Uppsala

Lunds Allhelgonaförsamling

Startdatum 11 juli 2022

Sista anmälningsdag 17 april 2022

Kom med och upplev ett riktigt äventyr på Åhuslägret – för ungdomar med och utan intellektuell funktionsnedsättning tillsammans. Skratt, gemenskap, sång, och erfarenheter för livet!

Åhuslägret varar fyra veckor och är en utmaning och en plats att uppleva vänskap. Dagarna är fulla av musik, drama, samtal, friluftsliv, sport, lek, hantverk och mycket mer. Vi är tillsammans i en stor och brokig grupp där alla behövs och är värdefulla. Varje sommar går 40 ungdomar på lägret, hälften går på grundskolan och hälften går på särskolan.

Åhusgården, Åhus

Sigfridsvägen 5, Åhus.

Förträffar 14 nov 2021 i Lunds Allhelgonakyrka och 17 april 2022 på Åhusgården i Åhus.

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 6 augusti 2022.

9000 kr för att delta. Ungdomar med funktionsnedsättning betalar ingen lägeravgift. Den bekostas av hemförsamlingen eller av fonder och stiftelser. Kostnaden motsvarar kost och logi i fyra veckor på lägergården.

Åhuslägret 2022

Sigfridsvägen 5,Åhus.