Sommarkonfirmander på Stiftsgården Stjärnholm 15/6-4/7 2020

Åkerbo församling

Startdatum 15 september 2022

Sista anmälningsdag 31 augusti 2022

Konfirmation med omtanke om varandra. Här finns möjlighet att prata om allt mellan himmel och jord. Under året följer vi varandra genom allt som livet är och kan vara. Du kommer få möjlighet att betyda något för någon annan men också lära känna dig själv och dina unika förmågor. Tillsammans är vi mycket mer! Du har rätt att ta plats i världen - och hitta dina egna medmänskliga verktyg.

På hösten har vi helgövernattning i vår hemmakyrka och under sportlovet 2023 åker vi till vårt vänstift St. Albans, London i England. (För den som inte vill åka på läger finns andra alternativ - vi kommer överens om en bra lösning tillsammans)

Mer information och anmälan

S:t Martins kyrka, Ekängen

Hästhagsvägen 10, Linköping.

Ojämna veckor, varannan torsdag 16.15-18.45

Konfirmationsgudstjänst äger rum den 27 maj 2023.

Läger i St. Albans, England

Under sportlovet åker vi tillsammans med de andra konfirmandgrupperna i församlingen till Linköpings vänstift S.t Albans i England.

Medmänsklighet Diakoni Utlandsresa

Emma Björkman