Konfirmationsläger Gamla Uppsala.
Gruppbild på en av högarna nära Gamla Uppsala kyrka.

Ridlägerkonfa Adolfsberg 2022-2023

Adolfsbergs församling

Startdatum 27 november 2022

Sista anmälningsdag 25 november 2022

Vill du kunna kombinera ridläger med konfirmation? Sommaren 2023 finns denna möjlighet! Då arrangeras ridlägerkonfa – ett samarbete mellan Svenska kyrkan Adolfsbergs församling och Karlsdals ridskola i Örebro.

Häng med vår ridlägerkonfa och träffa nya vänner och lär dig mer om ridning, livet, rättvisa, tro och solidaritet. Konfirmation är inte som du tror.

Ridlägerkonfa har begränsat antal platser – först till kvarn.

Adolfsbergs kyrkan och Karlsdals ridskola

Sommarrovägen 11, Örebro.

Söndag

Konfirmandstart första advent, den 27 november 2022 kl. 10.00 i Adolfsbergs kyrka. Därefter träffas vi cirka en gång i månaden under våren för att sedan, under vecka 25 och 26, ses mer intensivt. Vecka 25 är det dagläger i Adolfsbergs kyrka och vecka 26 är det ridläger på Karlsdals ridskola. Den veckan sover vi i kyrkans lokaler och är hela dagarna på ridskolan. På lägret blir det massa ridning och stallgöromål på Karlsdals ridskola, som ligger nära (bekvämt cykelavstånd) från kyrkan. På våra konfaträffar pratar vi om livet, om vad tro är och kan vara – och om hästar! Vi har en riduppvisning på Karlsdals ridskola och konfirmation den 2 juli kl. 15.00 i Adolfsbergs kyrka. Dag: Dagläger 19–22/6. Ridläger med övernattning 25–30/6. Gruppen träffas även under jullovet samt under vårterminen. Träffarna kan vara digitala. Tid: Meddelas senare. Plats: Adolfsbergs kyrka och Karlsdals ridskola.

Dagläger

Vecka 25 är det dagläger i Adolfsbergs kyrka kl. 10.00–18.00.

Ridläger med övernattning

Vecka 26 är det ridläger på Karlsdals ridskola. Den veckan sover vi i kyrkans lokaler och är hela dagarna på ridskolan. På lägret blir det massa ridning och stallgöromål på Karlsdals ridskola, som ligger nära (bekvämt cykelavstånd) från kyrkan. På våra konfaträffar pratar vi om livet, om vad tro är och kan vara – och om hästar! Vi har en riduppvisning på Karlsdals ridskola och konfirmation den 2 juli kl. 15.00 i Adolfsbergs kyrka.

Ridläger Övernattning Ridning

Angelina Backman