Psalmboken i händer

Adolfsbergs församling

Startdatum 23 mars 2023

Sista anmälningsdag 23 mars 2023

Den här gruppen träffas i Adolfsbergs kyrka och passar dig som trivs i en liten grupp med tydliga ramar. Konfirmandträffarna följer en tydlig struktur och gruppen åker varken på läger eller resa under året. Konfirmation på hemmaplan, helt enkelt.

Adolfsbergskonfa har 10 platser och här möts ungdomar med och utan särskilt stöd. Vi välkomnar dig som går i grundskola, resursskola, specialskola, särskola och träningsskola. Gruppen är liten och konfirmandtiden anpassas efter vars och ens behov och förutsättningar, i samråd med konfirmanderna och deras närstående.

Adolfsbergs kyrkan

Glomman 127, Örebro.

I vår lilla konfagrupp gör vi roliga saker varje gång. Vi pratar, sjunger, fikar och funderar kring det som du tycker är viktigt. Under året träffar du nya vänner och får upptäcka mer om vad kristen tro är och kan vara. Tillsammans skapar vi minnen för livet! Dag: Meddelas senare Tid: Meddelas senare Plats: Adolfsbergs kyrka Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri Antal platser: 10

Särskildabehov Funktionsnedsättning Gemenskap