Foto: Alex Giacomini/Ikon

Speedkonfa - hela Gotland

Speedkonfa - ett sommaralternativ för hela Gotland. Ett intensivalternativ i midsommartid utan övernattning.

alternarnativ  för hela gotland

Speedkonfa - för gamers, sportnördar, lägerskeptiska och alla andra som vill testa tron under några intensiva dagar i juni 2022!

Vi ses 19-23 juni i midsommartid i Visby (utan övernattning), och firar konfirmationsgudstjänst söndag den 26 juni 2022 klockan 13.30 i Visby domkyrka. Dagarna är ganska långa, men tiderna är anpassade så att du ska kunna åka med de större busslinjerna in till Visby på morgonen och hem på kvällen. Vi börjar varje dag med frukost tillsammans, och även alla andra måltider under dagen ingår, fram till kvällsfikat. det blir förstås en hel del fakta om kristen tro, bibeln och kyrkan – men det är inte som i skolan. Vi blandar lektioner med övningar, kreativitet och lek. Tempot är högt, men det kommer också att bli utrymme för vila och att hinna känna efter vad som händer.

Du kommer att möta unga ledare (de som konfirmerats för bara något år sedan), präster och pedagoger från hela ön. Tillsammans kommer de att visa dig vad kyrkan och tro är för dem. Men det viktigaste är att du ska få fundera på vem du vill vara, och vilka verktyg du vill ha med dig ut i livet. Det blir samtal och funderingar kring liv, död, kärlek, sorg och vänskap.

Det här alternativet är även öppet för ungdomar från andra platser än Gotland, så det är helt okej att bjuda in en vän!

Max 15 personer.

Vill du veta mer? Kontakta Görel Robsarve Malmros