Knivsta pastorat

S:ta Maria konferens

Kvalitéer som kreativ miljö, förstklassig teknik, god mat och personlig service är ledord i vår konferensverksamhet.

Vårt behov av mötesplatser är stort. Mänskliga möten för information och kunskapsutbyte men också för rekreation, stimulans och frimodiga tankar. S:ta Maria konferens erbjuder allt det man kan förvänta sig av en sådan mötesplats.

Du är vår viktigaste gäst och Du är välkommen till S:ta Maria – mötesplatsen i Knivsta!

Har du frågor är du välkommen att höra av dig vardagar kl 8:00-15:00 på telefon 018-34 68 25 eller dygnet runt på e-post:
knivsta.sanktamariabokning@svenskakyrkan.se

Utöver konferenslokaler med tillgång till teknisk utrustning kan vi erbjuda övernattning i fräscha rum i vårt vandrarhem. Vi kan erbjuda lokaler för kurser och olika fester, catering samt restaurang-, buffé- och caféservering.

Varje dag finns det möjlighet att äta Dagens lunch hos oss!

S:ta Maria Alsike ligger i Knivsta kommun – nära till såväl Uppsala, Arlanda, Märsta, Sigtuna, Upplands Väsby och övriga Mälardalen. Från E4 är det bara några minuters väg till S:ta Maria Alsike. Upptåget från Uppsala eller Arlanda stannar i Knivsta och därifrån går det buss som stannar precis utanför vår dörr!

Läs mer om vad vi kan erbjuda under respektive underrubrik här ovan.