S:ta Maria konferens

Kvalitéer som kreativ miljö, högklassig teknik, god mat och personlig service är ledord i vår konferensverksamhet.

Vårt behov av mötesplatser är stort. Mänskliga möten för information och kunskapsutbyte men också för rekreation, stimulans och frimodiga tankar. S:ta Maria konferens erbjuder allt det man kan förvänta sig av en sådan mötesplats.

Du är vår viktigaste gäst och Du är välkommen till S:ta Maria – mötesplatsen i Knivsta!

Har du frågor är du välkommen att höra av dig vardagar kl 8:00-15:00 på telefon 018-34 68 25 eller dygnet runt på e-post:
knivsta.sanktamariabokning@svenskakyrkan.se

Våra lokaler
Utöver konferenslokaler med tillgång till teknisk utrustning kan vi erbjuda övernattning i fräscha rum i vårt vandrarhem. Vi kan erbjuda lokaler för kurser och olika fester, catering samt restaurang-, buffé- och caféservering.

Dagens lunch
Vanligtvis så finns möjligheten att varje dag äta Dagens lunch hos oss.

S:ta Maria Alsike ligger i Knivsta kommun – nära till såväl Uppsala, Arlanda, Märsta, Sigtuna, Upplands Väsby och övriga Mälardalen. Från E4 är det bara några minuters väg till S:ta Maria Alsike. Upptåget från Uppsala eller Arlanda stannar i Knivsta och därifrån går det buss som stannar precis utanför vår dörr!
Läs mer om vad vi kan erbjuda under respektive underrubrik här ovan.

Här finns bilder på våra konferenslokaler.

Varmt välkommen att boka hos S:ta Maria konferens!