Knivsta pastorat Besöksadress: Häradsvägen 2 B, 74142 KNIVSTA Postadress: Box 23, 74121 KNIVSTA Telefon:+46(18)341040 E-post till Knivsta pastorat

Per Harling sjunger sina egna psalmer

Söndag den 29 september kl 18.00 har vi musikgudstjänst i Husby-Långhundra kykra med psalmförfattaren Per Harling och Husby-Långhundra kyrkokör.

Per Harling är pensionerad präst och bor i Uppsala. Men som kompositör och psalmförfattare har han inte pensionerat sig. Tidigare i år kom hans senaste samling, Psalmvaro ut, liksom En CD med samma titel. På skivan tolkas 17 av bokens psalmer av sopranen Elin Jauring och Arboga Barock.
Per Harling var programledare för TV-programmet På psalmens vingar i slutet 1980-talet och början av 1990-talet, samt för Hela världen sjunger, ett tiotal dokumentärprogram i början av 2000-talet. Han höll också helgsmålsböner i radio 1999-2001.