Förskollärare till S:ta Maria Alsike

Vi söker dig som har ett hjärta för barnets utveckling och lärande.

OM OSS

S:t Maria förskola drivs av Knivsta pastorat i Svenska kyrkan. Vår verksamhet grundar sig på Läroplanen för förskolan, Barnkonventionen och kommunens kravdokument. Alla människor är unika och har ett eget värde. Vi vill att alla barn ska utvecklas till trygga, harmoniska och hänsynsfulla människor som respekterar och värdesätter andra människor för just de unika individer som de är.

S:ta Maria förskola präglas av värme, omsorg och trygghet, engagerade kollegor med olika kompetenser och erfarenheter samt ett gott bemötande av barn och familjer.

Självklart har vi en bejakande personalpolicy och möjlighet till friskvård.

Barngrupperna är åldersindelade och vi arbetar temainriktat med ett utforskande arbetssätt och fokus på värdegrund och det sociala samspelet i alla åldrar.

Om dig

Vi förutsätter att du är utbildad förskollärare. Du behöver kunna ta ansvar och ställa upp för barnen, verksamheten och för kollegorna. I vår strävan att uppnå jämn könsfördelning i arbetslaget ser vi gärna manliga sökande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har erfarenhet från den privata sektorn.

Heltid med möjlighet till deltid för den som önskar.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Lön enligt avtal. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag den 10 december, men sök redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: knivsta.pastorat@svenskakyrkan.se. Bifoga CV samt personligt brev och märk ansökan ”Förskollärare”.

Tillförordnad förskolechef Anna-Brita Onkenhout, 018-34 68 28
anna-brita.onkenhout@svenskakyrkan.se
Biträdande rektor Agnetha Malmer, 018-34 68 41
agnetha.malmer@svenskakyrkan.se
Personalhandläggare Marie Öfverberg, 018-34 68 15
marie.ofverberg@svenskakyrkan.se

Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundets lokalavdelning i Knivsta: Eva Selin, 018-34 71 40
eva.selin@knivsta.lararforbundet.se
Kommunals arbetsplatsombud, Gert Ericsson 070-82 36 157
gert.e.eriksson@svenskakyrkan.se

Försäljare: vi har valt vilka kanaler vi ska annonsera genom och undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings/bemanningsföretag.