Knivsta pastorat

Lokaluthyrning i S:ta Maria

Dags för konferens, årsmöte, fest, barnkalas eller övernattning? Här finns fräscha lokaler som väntar på dig.

I S:ta Maria har vi skapat möjligheter för möten av olika slag. Vi har konferensrum för både större och mindre sammanhang och konferenser, kurser och utbildning.

Vi har även lokaler som passar för födelsedagsfester, dopkaffe, eller varför inte en matlagningskväll med tjej- eller killgänget.

Vår rörelsesal är utmärkt för att ordna kalas för barn med spring i benen! Eller varför inte dansen efter bröllopsfesten!

Rummen finns på vårt vandrarhem för övernattningen.

Kontakta oss gärna för prisuppgifter och bokningar när det gäller lokaluthyrning.

Ring: 018-34 68 25

E-post: knivsta.sanktamariabokning@svenskakyrkan.se