Dagläger 2019

För alla från förskoleklass till årskurs tre: Välkommen på dagläger i S:ta Birgittakyrkan!

Under lägerveckan har vi roligt och bygger tillsammans den gudstjänst vi firar på söndagen. Lägret är för barn födda 2009-2013.

När?  Måndag den 12 augusti startar årets dagläger. Vi ses måndag till fredag kl 09.00-15.00. Det finns möjlighet att lämna från kl 08.00 på morgonen och att hämta fram till kl 17.00. På söndagen blir det högmässa och familjefest kl 10.00.

Var? I S:ta Birgittakyrkan.

För vem? Lägret är för barn födda 2009-2013, alltså för dem som börjar förskoleklass till dem som gått ut årskurs tre.

Med vem? Lägret leds av Kajsa Nordenstorm, diakon och Anne-Lina Sandell Janner, musiker samt flera ledare.

Deltagarna på daglägret jobbar tillsammans fram den gudstjänst vi firar på söndagen. I år handlar det om Skapelsen och vi får bland annat lära oss mer om den helige Franciskus.

Kostnad? Daglägret kostar 400 kr inklusive lunch och fika för ett barn.Två syskon 700 kr, tre syskon 900 kr.

Svårt att betala? För den som har svårt att betala finns det möjlighet att få avgiften reducerad. Självklart behandlas ärendet konfidentiellt. Kontakta någon av ledarna.

Anmälan senast den 1 juli via formuläret här!